fbpx

Webdesign Hasselt

Webdesign Hasselt

Een webdesigner in Hasselt zal u zeker vinden. Maar zoekt u iemand die een totaalconcept kan aanbieden? Het volledige traject van ontwerp tot realisatie? Voor een startende onderneming is het handig slechts één aanspreekpunt te hebben. Denk maar aan de aanmaak van uw logo & huisstijl, website, visitekaartjes, flyers, folders... Als dit is wat u zoekt bent u aan het juiste adres. Onze troeven zijn service en kwaliteit. Ook na de oplevering van uw website staan wij u nog steeds ter beschikking. Een mailtje van u kant en we behandelen dit binnen 24 uur. 

Webdesign Illuminati After Work

Waarvoor kan u beroep op ons doen in Hasselt?

- Webdesign - waarvan u zelf de content kan aanpassen, foto's/afbeeldingen toevoegen... Hebt u geen zin/geen tijd om uw website te beheren. Davy Janssens beheert uw website van A tot Z zodat u zich kan concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming.

- Grafisch ontwerp van visitekaartjes, flyers, affiches, brochures, werfdoeken, werfborden, folders, vlaggen, spandoeken, kortom voor alle grafische doeleinden in Pelt kunnen wij u helpen.

- Social media banners - advertentiebanners

Wilt u praten over uw project?

CONTACT

Davy Janssens
Webdesign & Grafisch ontwerp

Lange Vorenweg 50
3920 Lommel

Email: info@davyjanssens.be
Tel: +32(0)476/56 26 47

 

Laatste realisaties

Nieuwsbrief

Search